|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altıntaş, bilgileri, ilköğretim, kemal, kütahya, mustafa, okulu |
![]() |
Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş KütahyaMustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Öğrencilerimiz için; Yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenme olanağı sağlayan, öncelikle özgüvenini kazanmış, yaşam boyu öğrenmede sınır tanımayan, nitelikli bireyler yetiştirilen bir ortam yaratmak ![]() Biliyoruz ki; Çocuklar geleceğimizdir ![]() Hedefimiz; Sahip olduğumuz potansiyelin farkına vararak, geleceğimizi; siz velilerimiz, çalışanlarımız ve mezun öğrencilerimizin ortak çabası ile oluşturmaktır ![]() İstiyoruz ki; Okulumuz Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri, her şeyin en iyisini yaparak her alanda bir Mustafa Kemal gibi öncü olsunlar ![]() Biz kendimize güveniyor; Eğitim ordusunda layık olduğumuz yeri alacağımıza inanıyoruz MİSYONUMUZ Yetiştirdiğimiz öğrencilerin yapıtlarını, yaptıklarını görmek, övünçlerin en büyüğünü yaşamak için varız ![]() Biz kendimiz için değil ![]() ![]() Öğrenmeye istekli bireyler yetiştirmek için varız ![]() Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak böylece hiç kaybetmeyecek bireyler yetiştirmek için varız ![]() Tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak kuşaklar yetiştirmek için varız ![]() Gizemli evrenin gizlerini çözümlemeyi uğraş edinen, girişken, sürekli kendini yenileyen, üretken, değerlendirme yeteneği güçlü bireyler yetiştirmek için varız ![]() Öncelikle ulusunun sonra da tüm ulusların mutluluğu için uğraş veren, arayan,uzlaşan ve daima kendine güvenen kuşaklar yetiştirmek için varız ![]() İnsanca duyguların egemen kılındığı, ulusal egemenlik ve insanlık tutkusu ile dolu genç beyinler yetiştirmek için varız ![]() İnançlarında özgür,vatan ve ulus saygısıyla dolu, tıpatıp bizim kopyamız değil, bizi aşan çağı yakalamak hatta geçmek çabası içerisinde olan bireyler yetiştirmek için varız ![]() Özel beceri ve yetenekleri doğrultusunda, çağdaş, insani ve bilimsel değerlere saygılı, sorumlu ve duyarlı Ulusal değerlere saygılı, Türkiye Cumhuriyetine bağlı, görev ve sorumlulukların bilincinde, vatan ve Atatürk sevgisiyle dolu,bilimin tek doğru yol gösterici olduğuna inanan insanlar yetiştirmek için varız ![]() Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Altıntaş Okulun Telefonu: 274 3113711 Okulun Faksı: 274 3113719 Okulun Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|