Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avşar, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, turgutlu

Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

Avşar İlköğretim Okulu Hakkında - Avşar İlköğretim Okulu Tanıtım - Avşar İlköğretim Okulu Resimleri - Avşar İlköğretim Okulu İletişim

Avşar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Avşar ilköğretim okulu eğitim-öğretime 1948 yılında tek derslik ile lojmanla bitişik kerpiç bir binada başlamıştır

Zamanla yeterli gelmeyen bu binaya ek olarak şu anda oyun bahçesinin tam karşısındaki bina ile beraber bahçenin kuzey batısındaki lojman inşa edilmiştir Daha sonra zamanla yeni binamız karşısındaki üç derslikli bir idare odalı bina inşa edilmiş olup, en küçük derslik ana sınıfı olarak düşünülmüştür

Daha sonra ihtiyaca binaen lojmanın güneyine yeni bir derslik ve öğretmenler odası bulunan bir bina inşa edilmiştir Son olarak Avşar köyünün hızla büyümesinden dolayı 1997 yılında üç katlı yeni binamız inşa edilmiş ve bu bina yapıldığı dönemde tüm derslik ve diğer ihtiyaçlara cevap vermiştir Ancak şu anda okul bahçesinde dört ayrı binanın olması hem görüntü açısından kötü durmakta hem ihtiyaca cevap verememektedir

Eski binaların birçok problemi olduğu için bu üç binanın yerine yeni bir ek bina gerekmektedir Avşar ilköğretim okulu şuan 16 derslik, 1 anasınıfı, 1 öğretmenler odası, 2 idare odası, 20 öğretmen, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı ve 332 öğrencisiyle eğitim-öğretime devam etmektedir

Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Avşar Köyü
Okulun Web Adresi: http://turgutluavsariomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: turgutluavsario@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Avşar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com