|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| avşar, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, turgutlu |
Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu ManisaAvşar İlköğretim Okulu Hakkında - Avşar İlköğretim Okulu Tanıtım - Avşar İlköğretim Okulu Resimleri - Avşar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Avşar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Avşar ilköğretim okulu eğitim-öğretime 1948 yılında tek derslik ile lojmanla bitişik kerpiç bir binada başlamıştır Zamanla yeterli gelmeyen bu binaya ek olarak şu anda oyun bahçesinin tam karşısındaki bina ile beraber bahçenin kuzey batısındaki lojman inşa edilmiştir Daha sonra zamanla yeni binamız karşısındaki üç derslikli bir idare odalı bina inşa edilmiş olup, en küçük derslik ana sınıfı olarak düşünülmüştür Daha sonra ihtiyaca binaen lojmanın güneyine yeni bir derslik ve öğretmenler odası bulunan bir bina inşa edilmiştir Son olarak Avşar köyünün hızla büyümesinden dolayı 1997 yılında üç katlı yeni binamız inşa edilmiş ve bu bina yapıldığı dönemde tüm derslik ve diğer ihtiyaçlara cevap vermiştir Ancak şu anda okul bahçesinde dört ayrı binanın olması hem görüntü açısından kötü durmakta hem ihtiyaca cevap verememektedir Eski binaların birçok problemi olduğu için bu üç binanın yerine yeni bir ek bina gerekmektedir Avşar ilköğretim okulu şuan 16 derslik, 1 anasınıfı, 1 öğretmenler odası, 2 idare odası, 20 öğretmen, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı ve 332 öğrencisiyle eğitim-öğretime devam etmektedir![]() Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Avşar Köyü Okulun Web Adresi: http://turgutluavsario meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: turgutluavsario@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Avşar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|