Öğrenciler 2 |
|
|
#1 |
|
puslu
|
Öğrenciler 2Okul dönüşü yorgun argın eve geldiniz,birşey yapmak istemiyorsunuz ama canınız da çok sıkılıyor Sakın "canım çok sıkılıyor "demeyin Hemen sizi mutfağa davet eden bir ses duyarsınız Can sıkıntısına bire-bir ilaç evdekileri kızdırmaktır Bir bulaştığında, üç sataşma ile karşılaşacağını bilsen de çok eğlencelidir, vazgeçme Doğrudan saldırma, dolaylı ve hep yandan saldır![]() " Ben anamın ilkiyim, dağlarda gezen tilkiyim" kurnazlığında ol Temsil-i misal, annenin elinde çift okey dönüyor, yandan da sataşmışlar, neresinden soluduğu belli değil Bir okey atayım da sana gösteririm " tozu-dumanı, gözünün pusu açılır şimdi" heveslenmesinde gözü dönmüş Hemen seslen babana; " Babaaa!" Her ne kadar baban, biraz gönülsüz zoraki gülümseyerek televizyon ekranından kafasını sana döndürse de![]() ![]() Dudağını bük, içine hicran doldur, ağlamaklı bir sesle " yaaa! ben babaannemi çok özledim, söyle de yarın gelsin" deyiver Kesin annen o arada okey atılacak taşı yerden alamayacak taş çekecektir Bekle bir tur dönsün Tam taş çekecekken, gelen taşın okey atacağı varsayımı ile altın vuruşunu yap " Baba yaaaa! Gelirken halamı da getirsin![]() " İnan o anda babanın seyrettiği boks maçında Sinan Şamil Sam'ın dağıttığı boksörden beter olur O arada biri el açar iki okey elinde patlar![]() Eeeee! Sonra benim halim nice olur diye "aç tavuk önüne düşmüş solucan gibi kıvranma" hiç Kafasını daha da karıştır Şüphelere garket, olanları unutsun Ne mi mesala; " sonbaharda aşık olunur mu?" diye anlamsız bir soru at ortaya Eminim önce sana, sonra babana, en sonra da tavana bakacaktır yarı boş gözlerle Ne dediğini duymayan baban da önce kendine sonra tavana bakılmasından "Haklısın, tavan badana istiyor kış da geldi ama![]() " diyerek annenin bakışlarını boşa çıkarmayacaktır![]() Annenin neden bu soruyu sordun demesine fırsat asla verme Senin sonbahar sorunla " acaba?" diyen düşüncesini doğrulaycak yeni hamleni yap " Anneciğim sen şiirden anlıyorsun bak ben de yazdım nasıl güzel olmuş mu?" diye biir şiir patlat " Ama ben şiir yazamam ki" diye bir aptallığa sakın düşme Memlekette her üç kişiden birisi potansiyel şairdir Sen üçün biri içindesindir muhakkak At gitsin gizemli birkaç cümle, uydur gitsin Zaten mesele şiir değil ki, heba olan iki okeyin ateşini söndürmek![]() Sonbaharın ortasında vurdular Gecelere olan isyanımı Erguvana döndü umutlarım Gri toprağa, solgun yapraklara karıştı Sordum doktora senin kalbin dört köşe dedi yazdı bunalım raporumu Aşk diye bir reçete attı önüme Al sana şiir işte Hatta birkaç mısra daha ekleyebilirsin Yalnız ekleme yaparsan kesin " örselenme veya imgelemem" kelimelerini kullan " Vahh vahh! " sesi duyacaksın Bu artık iki okeyin unutulduğunun işaretidir Annen gizliden kesin "imgelemem" kelimesini google' de arıyordur Yaaa biz sevgi insanıyız Birbirimize sarıldığımızda bir ağlaşmadığımız kalıyor Hele annem "sevgi sektörünün baş bayii" Niye kızdırayım falan demeyin İki sevgi insanı karşılıklı olunca birbirine sevgiyle eziyet eder Arada kızdırmak iyidir Eminim gene sarılacaktır Ağlamasına fırsat vermeyin Yüzüne dikkatle bakın " geçenlerde okudum, şu botox yüzdeki kırışıklara iyi geliyormuş" deyin Gayrı ihtiyari elini yüzüne götürecektir O ara öpmek isterseniz eli mani olabilir diye; " şu kuru sandalyede hep oturup, ne bulursan tıkınmaktan kilo mu ne aldın , hele şeyin bayağı büyümüş" diye en son şakanızı yapın " Yok yaa!" diyerek eli yüzünden süratle başka yere gidecektir öpün yanaklarını şimdi Ne kadar diye bana sormayın![]() Şeb-i Yelda'yı müneccim ne bilir Müptelayı gama sor, geceler kaç saatir Ergenekon'dan Alıntı ![]() ![]()
|
|
|
|