|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arslanbey, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
Arslanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arslanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaArslanbey İlköğretim Okulu Hakkında - Arslanbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Arslanbey İlköğretim Okulu Resimleri - Arslanbey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Arslanbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Arslanbey İlköğretim Okulu adını Tavşanlı’nın kurucularından olan ARSLANBEY’ den almıştır Okulumuz Yeni Mahalle Şehit Alparslan Caddesi üzerinde Belediye'ce verilen arsaya bodrum üzeri iki katlı 5 derslik olarak yapılıp 22 KASIM 1968 günü Eğitim ve Öğretime başlamıştır Okul arsası 2910 metrekaredir 1990 yılında 8 derslik ilavesi ve 1996 da anasınıfı yapılarak 644 metrekare alan üzerinde 13 sınıf, 1 laboratuar, 1 anasınıfı, 1 öğretmenler odası, 3 idareci ve 1 hizmetli odası ile kantini hizmet vermektedir Bina kaloriferli olup ikili öğretim yapılmaktadır 700 öğrenci 13 derslikte ders görmektedir 14 branş, 14 sınıf, 2 anasınıfı, 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 1 hizmetli görev yapmaktadır![]() Arslanbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (0274) 6141303 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeni Mah Şehit Alpanslan Cad No:57 Okulun Web Adresi: KTAHYA-TAVANLI (Arslanbey lkretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 456424@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Arslanbey İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|