![]() |
Pakmaya İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pakmaya İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirPakmaya İlköğretim Okulu Hakkında - Pakmaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Pakmaya İlköğretim Okulu Resimleri - Pakmaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Pakmaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZUN TARİHÇESİ Arsanın Temin Edilişi : Kemalpaşa Sıracevizler Mevkiinde bulunan vatandaşlar, kendi aralarında okul yaptırmak ve okul arsasını temin etmek maksadıyla dernek kurmuşlar, imar planında eğitim yeri olarak ayrılmış bulunan, tapuda 501-3 pafta,136 ada, 6 parselde tescilli 2008 m² olan şimdiki okul arsasının alınmasına karar vermişlerdir ![]() Arsanın tamamının 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnşaatın Başlaması ve Bitirilmesi : Okul inşaatına 22 Mart 1989 tarihinde başlanmış, 1 Kasım 1989 tarihinde projenin tamamı bitirilerek protokol anlaşmasına göre şirket tarafından taahhüt edilen malzemelerle birlikte Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiştir ![]() Okulun Yapılması : Beş derslikli, iki katlı, betonarme karkas modeli 10415 okul binası ve öğretmen lojmanının tamamı Asil Gıda ve Kimya A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Eğitim ve Öğretime Açılması : Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün 14 Kasım 1989 tarih ve 20980 sayılı yazılarına ek olan Bakanlık Olurlarıyla, okulun 1989-1990 Eğitim-Öğretim yılında eğitim öğretime açılmasına karar verilmiştir ![]() ![]() İlköğretim Okuluna Dönüşmesi : Asil Gıda ve Kimya A ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Kemalpaşanın ana caddesi olan İsmet İnönü Caddesi üzerindedir ![]() ![]() Okulumuz, 2004-2005 eğitim öğretim yılında TEDP uygulanan Pilot Okul olarak seçilmiş olup, halen pilot okul uygulaması devam etmektedir ![]() Okulumuzun her sınıfında tepegöz, VCD oynatıcı, televizyon, internet erişimli bilgisayar mevcut olup öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulmuştur ![]() ![]() Pakmaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 232 8782830 Okulun Faksı: 232 8788687 Okulun Adresi: pakmayaiöo@hatmail ![]() Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Pakmaya İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|