Pakmaya İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pakmaya İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirPakmaya İlköğretim Okulu Hakkında - Pakmaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Pakmaya İlköğretim Okulu Resimleri - Pakmaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Pakmaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZUN TARİHÇESİ Arsanın Temin Edilişi : Kemalpaşa Sıracevizler Mevkiinde bulunan vatandaşlar, kendi aralarında okul yaptırmak ve okul arsasını temin etmek maksadıyla dernek kurmuşlar, imar planında eğitim yeri olarak ayrılmış bulunan, tapuda 501-3 pafta,136 ada, 6 parselde tescilli 2008 m² olan şimdiki okul arsasının alınmasına karar vermişlerdir ![]() Arsanın tamamının 68 640 000 TL bedelle satın alınması hususunda taraflar arasında anlaşmaya varıl- mıştır Okul arsasının mülkiyeti özel idareye verilmek üzere arsa bedelinin 48 640 000 lirası Özel İdare Mü- dürlüğü il bütçesinden karşılanmıştır 20 000 000 lirası da okulu yaptırmayı üzerine alan merkezi İstanbulda bulunan Asil Gıda ve Ticaret A Ş tarafından bağış olarak karşılanmıştır![]() İnşaatın Başlaması ve Bitirilmesi : Okul inşaatına 22 Mart 1989 tarihinde başlanmış, 1 Kasım 1989 tarihinde projenin tamamı bitirilerek protokol anlaşmasına göre şirket tarafından taahhüt edilen malzemelerle birlikte Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiştir ![]() Okulun Yapılması : Beş derslikli, iki katlı, betonarme karkas modeli 10415 okul binası ve öğretmen lojmanının tamamı Asil Gıda ve Kimya A Ş tarafından yapılmış ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağış olarak devredilmiştir Projenin tamamı 350 000 000 TLye malolmuştur Okulun İsmi : Asil Gıda ve Kimya A Ş nin isteği doğrultusunda Pakmaya İlkokulu olarak kabul edil- miştir![]() Okulun Eğitim ve Öğretime Açılması : Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün 14 Kasım 1989 tarih ve 20980 sayılı yazılarına ek olan Bakanlık Olurlarıyla, okulun 1989-1990 Eğitim-Öğretim yılında eğitim öğretime açılmasına karar verilmiştir Okul, 20 Kasım 1989 tarihinde eğitim ve öğretime baş- lamıştır![]() İlköğretim Okuluna Dönüşmesi : Asil Gıda ve Kimya A Ş nin 1995 yılının yaz aylarında okula 3 kat ilave etmeleriyle 1995-1996 eğitim-öğretim yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülmüş, o tarihten bu yana Pakmaya İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretim hizmetlerini sürdürmektedir![]() Okulumuz Kemalpaşanın ana caddesi olan İsmet İnönü Caddesi üzerindedir Okulumuzda ikili eğitim öğretim yapılmaktadır![]() Okulumuz, 2004-2005 eğitim öğretim yılında TEDP uygulanan Pilot Okul olarak seçilmiş olup, halen pilot okul uygulaması devam etmektedir ![]() Okulumuzun her sınıfında tepegöz, VCD oynatıcı, televizyon, internet erişimli bilgisayar mevcut olup öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulmuştur Bilgi Teknolojisi sınıfı, Ulaştırma Bakanlığı UBAK Pro-jesi kapsamında yenilenmiştir![]() Pakmaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 232 8782830 Okulun Faksı: 232 8788687 Okulun Adresi: pakmayaiöo@hatmail comOkulun Web Adresi: www pakmayaioo mebk12 trOkulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Pakmaya İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|