|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ali, eskişehir, gaffar, ilköğretim, odunpazarı, okkan, okulu, şehit |
Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirŞehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı tarafından yaptırılan okulumuz 2000-2001 Eğitim Öğretim yılında Gökmeydan İlköğretim Okulu olarak açılmıştır ![]() 28 02 2001 tarihinde Eskişehir Valiliğinin 5814 sayılı oluru ile okulun adı Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir![]() OKULUN BÖLÜMLERİ Okulumuz yeni tip proje olup, fiziki yapısı oldukça iyidir Okulumuzda 23 derslik, 1 Bilgi teknolojisi sınıfı, 1 kütüphane, 1 görsel sanatlar odası, 2 fen laboratuarı, 1 müzik odası, 1 çok amaçlı salon, 1 spor salonu, 1 sağlık odası, 1 öğrenci kantini, 1 yemekhane, 1 rehberlik servisi odası, 1 hizmetli odası, 1 memur odası, 1 araç odası, 1arşiv odası, 1 aile birliği odası, ve 2 idari oda bulunmaktadır![]() OKULUN SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERİ ■ Okul kütüphanesi öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenmiştir Yetişkinlerde kütüphanemizden yararlanmaktadır![]() ■ Her yıl tiyatro sergilenmektedir ![]() ■ Bilgi-kültür yarışmalarına katılım üst seviyede olup 2002-2003 eğitim yılında Sakarya gazetesinin düzenlediği bilgi yarışmasında il ikincisi olmuştur ![]() ■ Okulumuz 2004 yılında KALDER Eskişehir şubesinin düzenlediği �Eğitim Kurumları Kalite Ödülü� olan jüri teşvik ödülünü almıştır ![]() ■ 2005 yılında KALDER in düzenlediği Ulusal Kalite Ödülü Kamu sektörü Eğitim Hizmetleri kategorisi dalında 2005 başarı ödülü alan Türkiye�de ilk ilköğretim okulumuzdur ![]() Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222401084 Okulun Faksı: 2222404660 Okulun Adresi: GÖKMEYDAN MAH GÜLAĞAÇ SOK NO:1Okulun Web Adresi: http://gaffarokkanioo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 968647@meb k12 trOkulun Müdürü: SEYİT YILDIRIM Okulun Ulaşım Bilgileri: GÖKMEYDAN TRAMVAY DURAĞI-SARPER CADDESİ 150M AŞAĞIDA MERKEZ SARAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YANI Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|