|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| baykuş, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, toki, yalçın, şehit |
Toki Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Toki Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirTOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu Hakkında - TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu Tanıtım - TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu Resimleri - TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu İletişim ![]() TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222450033 Okulun Faksı: 2222450044 Okulun Adresi: VADİŞEHİR MH PINARBAŞI SK NO :22Okulun Web Adresi: http://tokisehityalcinbaykus meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 972289@meb k12 trOkulun Müdürü: Şenol YAKA Okulun Ulaşım Bilgileri: SİYAH VE KIRMIZI 63 NOLU OTOBÜSLER SİYAH 10 NOLU OTOBÜS 37 NOLU OTOBÜSLER Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok TOKİ Şehit Yalçın Baykuş İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|