Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzelyalı, ilköğretim, izmir, konak, okulu

Güzelyalı İlköğretim Okulu Konak İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güzelyalı İlköğretim Okulu Konak İzmir

Güzelyalı İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelyalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelyalı İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelyalı İlköğretim Okulu İletişim

Güzelyalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Güzelyalı ilköğretim Okulu, 1966 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından standart okul tipi olarak yaptırılmış, 1968 yılında İzmir Valiliği tarafından Güzelyalı Ortaokulu olarak eğitim- öğretime açılmıştır

Okulumuz ilk açıldığında, Karataş Lisesi'nin binasının yıkılıp yeniden yapılmaya başlanması nedeniyle Karataş Lisesi ile birlikte bir yıl eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülmüştür

1987 yılında Okul Koruma Derneği'nin katkıları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 4 yeni derslik eklenmiştir

1990 yılında ek bina yapımına başlanmış olup, 1992 yılında ek bina hizmete açılmıştır

1993 yılında MLO(Müfredat Laboratuar Okulu) olarak seçilmiştir

1997-1998 Eğitim- Öğretim yılından itibaren Bilgisayar Destekli Eğitime başlanmıştır Aynı yıl içerisinde Okul Koruma Derneği'nin desteği ile Fen Bilgisi Laboratuarı oluşturulmuştur

1997 - 1998 Eğitim - Öğretim yılından itibaren İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir

2006-2007 Eğitim- Öğretim yılında MEB tarafından 3 adet Bilgi Teknolojisi sınıfı kurulmuştur

1 Müdür , 1 Müdür Başyardımcısı , 3 Müdür Yardımcısı, 84 öğretmen, ve 1 hizmetli olmak üzere toplam 93 personel ve anasınıfı dahil 1662 öğrenci ile eğitim öğretime devam edilmektedir

Güzelyalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Konak
Okulun Telefonu: (232) 2854336
Okulun Faksı: (232) 246 41 49
Okulun Adresi: Mehmetali Akman Mahallesi 35290 18/1 Sokak No:20 Güzelyalı
Okulun Web Adresi: http://wwwguzelyaliiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 625901@mebgovtr
Okulun Müdürü: Özcan BAKIR
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Güzelyalı İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com