![]() |
Güzelyalı İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelyalı İlköğretim Okulu Konak İzmirGüzelyalı İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelyalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelyalı İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelyalı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Güzelyalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Güzelyalı ilköğretim Okulu, 1966 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından standart okul tipi olarak yaptırılmış, 1968 yılında İzmir Valiliği tarafından Güzelyalı Ortaokulu olarak eğitim- öğretime açılmıştır ![]() Okulumuz ilk açıldığında, Karataş Lisesi'nin binasının yıkılıp yeniden yapılmaya başlanması nedeniyle Karataş Lisesi ile birlikte bir yıl eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülmüştür ![]() 1987 yılında Okul Koruma Derneği'nin katkıları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 4 yeni derslik eklenmiştir ![]() 1990 yılında ek bina yapımına başlanmış olup, 1992 yılında ek bina hizmete açılmıştır ![]() 1993 yılında MLO(Müfredat Laboratuar Okulu) olarak seçilmiştir ![]() 1997-1998 Eğitim- Öğretim yılından itibaren Bilgisayar Destekli Eğitime başlanmıştır ![]() ![]() 1997 - 1998 Eğitim - Öğretim yılından itibaren İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir ![]() 2006-2007 Eğitim- Öğretim yılında MEB tarafından 3 adet Bilgi Teknolojisi sınıfı kurulmuştur ![]() 1 Müdür , 1 Müdür Başyardımcısı , 3 Müdür Yardımcısı, 84 öğretmen, ve 1 hizmetli olmak üzere toplam 93 personel ve anasınıfı dahil 1662 öğrenci ile eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() Güzelyalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (232) 2854336 Okulun Faksı: (232) 246 41 49 Okulun Adresi: Mehmetali Akman Mahallesi 35290 18/1 Sokak No:20 Güzelyalı Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 625901@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Özcan BAKIR Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güzelyalı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|