Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
halitbey, ilköğretim, izmir, konak, okulu

Halitbey İlköğretim Okulu Konak İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Halitbey İlköğretim Okulu Konak İzmir

Halitbey İlköğretim Okulu Hakkında - Halitbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Halitbey İlköğretim Okulu Resimleri - Halitbey İlköğretim Okulu İletişim

Halitbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun bulunduğu yerde eski uygarlıklardan kalma "Veyse" adında bir tapınak varmışDünyanın çeşitli yerlerinden hastalar şifa umuduyla bu tapınağa gelirlermişZanmanla yıkılan tapınağın olduğu alan bir düzlük haline gelmiş
Bayramlarda çocuklar için salıncakların, dönme dolapların kurulduğu bir alan haline gelmiş ki bu sebeple semtin adı BAYRAM YERİ olarak kalmış

İlk Cumhuriyet hükümeti okul ihtiyacını karşılamak için bu alanda, General Kazım DİRİK önderliğinde bir okul yapmış 1926'da hizmete giren okulumuza, ilk Milli Eğitim Bakanı Mustafa Necati Bey'in babası HALİT BEY'in ismi verilmişİki katlı ve kargir olarak inşa edilen okulumuz 24 Mart 1969'da yıkılarak eski temelleri üzerine yeniden üç katlı ve betonarme olarak inşa edilmiştir25 Aralık 1969'da görkemli bir törenle eğitim-öğretime başlamıştır

Okulumuzda uzun yıllar öğretmenlik yapmış Bedia TANSU'nun bağışı ile okulumuza bir salon ilave edilmiştirSalonumuz bu gün onun adını taşımaktadır Emeği geçen herkese şükran ve minnet duygularımızla

Halitbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Konak
Okulun Telefonu: 232 2624722
Okulun Faksı: 232 2272186
Okulun Adresi: 384 sk no:66 Bayramyeri
Okulun Web Adresi: http://halitbeymebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: halitbeyilkogretim1926@gmailc om
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Halitbey İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com