![]() |
Halitbey İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halitbey İlköğretim Okulu Konak İzmirHalitbey İlköğretim Okulu Hakkında - Halitbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Halitbey İlköğretim Okulu Resimleri - Halitbey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Halitbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun bulunduğu yerde eski uygarlıklardan kalma "Veyse" adında bir tapınak varmış ![]() ![]() ![]() Bayramlarda çocuklar için salıncakların, dönme dolapların kurulduğu bir alan haline gelmiş ki bu sebeple semtin adı BAYRAM YERİ olarak kalmış ![]() İlk Cumhuriyet hükümeti okul ihtiyacını karşılamak için bu alanda, General Kazım DİRİK önderliğinde bir okul yapmış ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda uzun yıllar öğretmenlik yapmış Bedia TANSU'nun bağışı ile okulumuza bir salon ilave edilmiştir ![]() ![]() ![]() Halitbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: 232 2624722 Okulun Faksı: 232 2272186 Okulun Adresi: 384 sk ![]() Okulun Web Adresi: http://halitbey ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: halitbeyilkogretim1926@gmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Halitbey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|