![]() |
Çamköy İlköğretim Okulu Germencik Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çamköy İlköğretim Okulu Germencik AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çamköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Germencik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çamköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çamköy İlköğretim Okulu Hakkında ![]() ÇAMKÖY İ ![]() ![]() KURUM GENEL BİLGİLERİ Okulun adı : Çamköy ilköğretim okulu Adres : Çamköy/Germencik/Aydın Telefon no : 5681002 Kurum kodu : 420765 Kurum tipi : A Kurumun hizmete giriş yılı : 1930 Öğretim şekli : Normal Eğitim Okul müdürü : Süleyman ÖZCAN Okutulan yabancı dil : İngilizce OKULUN TARİHÇESİ Çamköy çevrenin en büyük ve merkezi köylerinden biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köylüler tarafından dört derslik ve iki idare odası bulunan bina da 1997 yılında yapılmıştır ![]() 2007 yılında dersliklerin yetersiz olmasından dolayı 8 derslikli ek bina yapılmıştır ![]() Okulumuz Aydın il merkezine 35 Germencik ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır ![]() ULAŞIM Okulumuzdaki öğretmenleri taşıyan minüsüs servisi bulunmaktadır ![]() ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ Gündüzlü karma eğitim yapılmaktadır ![]() ![]() BİNANIN ÖZELLİKLERİ Okul kalorifer ile ısıtılmaktadır ![]() Okulun suyu köyün su şebekesinden sağlanmaktadır ![]() Kanalizasyon yoktur ![]() Çamköy İlköğretim Okulu Aydın Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / GERMENCİK Adı: ÇAMKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çamköy Germencik Telefon Numarası: 2565681002 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Çamköy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|