Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, çamköy, germencik, ilköğretim, okulu

Çamköy İlköğretim Okulu Germencik Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çamköy İlköğretim Okulu Germencik Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çamköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Germencik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çamköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çamköy İlköğretim Okulu Hakkında

ÇAMKÖY İÖO

KURUM GENEL BİLGİLERİ

Okulun adı : Çamköy ilköğretim okulu

Adres : Çamköy/Germencik/Aydın

Telefon no : 5681002

Kurum kodu : 420765

Kurum tipi : A

Kurumun hizmete giriş yılı : 1930

Öğretim şekli : Normal Eğitim

Okul müdürü : Süleyman ÖZCAN

Okutulan yabancı dil : İngilizce

OKULUN TARİHÇESİ
Çamköy çevrenin en büyük ve merkezi köylerinden biridir Cumhuriyetin ilk yıllarında okumaya ilgi çok fazlaymış Köyün büyüklüğü ve okumaya karşı ilginin fazla olması nedeniyle okul binası 1930-1931 yılında yapılmış, aynı zamanda yani 1930 yılında faaliyete geçmiştir 1930 yılında yapılan bina iki derslikliymiş Ayrıca öğretmenler odası ve bir salonu varmış Bu bina 1961 yılında yıkılmış yerine şu anda kullanılmakta olan bina yapılmıştır Bu binada dört derslik, bir idare odası, zemin katında yemekhane,arşiv odası ve anasınıfı bulunmaktadır
Köylüler tarafından dört derslik ve iki idare odası bulunan bina da 1997 yılında yapılmıştır
2007 yılında dersliklerin yetersiz olmasından dolayı 8 derslikli ek bina yapılmıştır
Okulumuz Aydın il merkezine 35 Germencik ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır
ULAŞIM
Okulumuzdaki öğretmenleri taşıyan minüsüs servisi bulunmaktadırÖğretmen servisi Germencik ilçe merkezi ile Çamköy arasında çalışmaktadır
OKULUN ÖZELLİKLERİ
Gündüzlü karma eğitim yapılmaktadırÇamköy İlköğretim Okuluna Dampınar ve Habibler Köyünden taşımalı öğrenciler gelmektedirs
BİNANIN ÖZELLİKLERİ
Okul kalorifer ile ısıtılmaktadır
Okulun suyu köyün su şebekesinden sağlanmaktadır
Kanalizasyon yoktur
Çamköy İlköğretim Okulu Aydın Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çamköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çamköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çamköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çamköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÇAMKÖY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Çamköy Germencik

Telefon Numarası: 2565681002

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi: Çamköy İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com