![]() |
Kahramanlar İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanlar İlköğretim Okulu Konak İzmirKahramanlar İlköğretim Okulu Hakkında - Kahramanlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Kahramanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Kahramanlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kahramanlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1885 Tarihinde Rum Ortodoks kilisesi olarak yapılmıştır ![]() ![]() İlimiz İzmir'in 9 Eylül 1922 tarihinde kurtuluşundan sonra kilise bir müddet kendi haline terkedilmiştir ![]() ![]() ![]() 1955-1956 yılında ihtiyaç duyularak yaptırılan ek bina da hizmete açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz 15 Ağustos 1993 günü İlköğretim Okulu olmuştur ![]() O günden bu güne kadar çeşitli bakım ve tadilatlardan geçirilerek hizmet vermeye devam etmektedir ![]() ![]() Kahramanlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4836080 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 1419 Sk ![]() Okulun Web Adresi: kahramanlar ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 313179@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kahramanlar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|