|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| altınova, ilköğretim, kadınhanı, konya, okulu |
Altınova İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Altınova İlköğretim Okulu Konya KadınhanıAltınova İlköğretim Okulu Hakkında - Altınova İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınova İlköğretim Okulu Resimleri - Altınova İlköğretim Okulu İletişim Altınova İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altınova İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altınova İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altınova İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Altınova İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Altınova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: ALTINOVA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Altinova Tarim işletmesi Müdürlüğü(Tigem) Kadinhani Konya Telefon Numarası: 3328464320 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak: webrehberi biz
|
|
|
|