08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şeh.Pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya
Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu Hakkında - Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu Tanıtım - Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu Resimleri - Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu İletişim
Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Meram Şeh pilot Bayan Ayfer Gök İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MERAM ŞEH PİLOT BAYAN AYFER GÖK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BATİ HADİMİ MAH BOZDEMİR SOK NO:18 MERAM
Telefon Numarası: 3323572133
Faks Numarası: 3323580777
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz
|
|
|