|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akbük, fethiye, ilköğretim, kıncılar, mah, muğla, okulu |
![]() |
Kıncılar Akbük Mah. İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıncılar Akbük Mah. İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaKıncılar Akbük Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği gözeterek,ideal bir öğrenci ve insan yetiştiren bir eğitim yuvası olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi Atatürk İnkılap ve İlkelerine Anayasada İfadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini davranış haline getirmiş, ailesini, vatanını, milletini ve vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi bir vatandaş,hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir görüşe sahip, insan haklarına saygılı iyi bir insan olarak yetiştirmek ![]() Kıncılar Akbük Mah ![]() Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6562221 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kıncılar Köyü Akbük Mahallesi Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: akbukioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 260 - İlçe Merkezine Uzaklığı 27 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 150-200 TL Kıncılar Akbük Mah ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|