|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, ovabayındır |
Ovabayındır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ovabayındır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ovabayındır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ovabayındır İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Ovabayındır İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Okulumuz ilk defa 1951 yılında Ovabayındır İlkokulu adı altında 1560 metrekarelik alanda 1 idare odası ve 5 sınıftan oluşan binasında normal eğitim öğretime başlamıştır ![]() Öğrenci sayısına bağlı olarak zaman zaman ikili eğitim uygulaması ve birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmıştır ![]() Eski binanın eğitim öğretime uygun halden çıkmasıyla 1986 yılında şu anda A blok denilen 2 idare odası ve 3 sınıftan oluşan bina yapılıp eski bina yıktırılmış yeni binada eğitim öğretime başlanmıştır ![]() 1996 yılında öğrenci sayısının artmasıyla birlikte bina yetersiz kalmış ve bir yıl ikili öğretim uygulaması yapılmıştır Alnı yıl içerisinde 1 idare odası ve 2 sınıftan oluşan Bblok yapılmış ve orada da eğitim öğretim yapılmaya başlanmıştır![]() 1998 yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmiş yeni binaya ihtiyaç duyulmuş dolayısıyla da aynı yıl içinde 4 sınıf ve 1 idare odasından oluşan C blok yaptırılmıştır 2000 yılına kadar sobayla ısıtılan okulumuzda aynı yıl kalorifer döşenmiş ve faaliyete geçirilmiştir![]() Okulumuz 2006-2007 öğretim yılında 4-5-6-7-8 Sınıflar Aslıhantepecik İlköğretim Okulu’na taşıma kapsamına alınmıştır Halen okulumuzda 1 2 3 Sınıflar 1 öğretmen ile birleştirilmiş sınıf uygulamasıyla eğitim öğretime devam edilmektedir![]() Ovabayındır İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ovabayındır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ovabayındır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ovabayındır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ovabayındır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: OVABAYINDIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ovabayindir Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662724048 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Ovabayındır İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|