08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mahmutlar İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa
Mahmutlar İlköğretim Okulu Hakkında - Mahmutlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Mahmutlar İlköğretim Okulu Resimleri - Mahmutlar İlköğretim Okulu İletişim

Mahmutlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Beldemizde ilk defa 1951 yılında İlkokul açılmıştır Daha sonra okul 1969 yılındaki depremde büyük hasar görmüş olup, okulun bahçesine prefabrikten yeni okul binası yapılmıştır 1987-1988 öğretim yılında yeni bir okul inşaatına başlanmış ve bu bina 5 Ocak 1989 tarihinde eğitim-öğretime açılmıştır Okul binasında 5 derslik, 1 öğretmen odası, 1 müdür odası, 1 Müdür yardımcısı, odası ve alt katta 1 laboratuvar odası ile 1 araç gereç odası bulunmaktadır
Okulumuz 25 Ağustos 1995 tarihinde ilköğretim okuluna dönüştürülmüş olup, 6 7 ve 8 sınıf öğrencileri prefabrik binada eğitim-öğretime devam ederken, 1998 yılında okulumuz merkez İlköğretim okulu olmuş olup, Örücüler ve Rahmanlar Köyü İlköğretim okullarının öğrencilerinin tamamı,Çanakcı ve Bardakçı Köyü İlköğretim Okullarının 4 5 6 7 ve 8 sınıflarının okulumuza taşınması nedeniyle derslikler yetersiz kalmıştır Bu nedenle 12/09/2000 tarihinde prefabrik binalar yıkılarak yerine 5 derslikli okul inşaatına başlanmış ve bu inşaat 25/12/2000 tarihinde bitirilmiştir Yeni okul binası 17/01/2001 tarihinde eğitim ve öğretime açılmıştır 2005 yılı yatırım döneminde okulumuzun Anasınıfı, Bilgisayar labaratuvarı, Fen Bilgisi Labaratuvarı ve çok amaçlı salon ihtiyacını karşılamak üzere 3 derlikli 2 katlı okul binası yapımına başlanmıştır Bu binada 2006 yılında hizmete açılmıştır Okulumuzda halen 13 derslikte 2 idareci 9 kadrolu ve 4 ücretli öğretmenle eğitim öğretim çalışmalarına devam edilmektedir
Mahmutlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci
Okulun Telefonu: (236 ) 493 3063
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Mahmutlar Beldesi
Okulun Web Adresi: http://mahmutlario meb k12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: 355753@mail meb k12 tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Mahmutlar İlköğretim Okulu Resimleri :