|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, yaylabayır |
Yaylabayır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaylabayır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yaylabayır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yaylabayır İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Yaylabayır İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuz OKULUN İSMİ: Okulumuza özel bir ad verilmemiş olup, okulumuz adını köyümüzün adından almıştır ![]() YAYLABAYIR İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Yaylabayır köyünde öğretim,köyün kuruluşuyla 1879 yılında başlamıştır Cumhuriyetin kuruluşuna kadar tek dersanede medrese öğretimi yapılmıştır Cumhuriyetin kuruluşundan sonra,aynı binada 3 yılda mezun veren ilköğretim başlamıştır Bu öğretim 1939 yılına kadar devam etmiştir![]() Bugün hala öğretime hizmet veren dört derslikli bina 1939 yılında köylü tarafından yapılıp 5yıllık ilköğretime geçilmiştir Köyde okuma yazma oranı %95’tir![]() Yaylabayır İlköğretim Okulu mezunlarından 30 öğretmen ve diğer devlet kurumlarında çalışan 21 memuru mevcuttur SEVİYESİ- DERECESİ- ÖĞRETİM ŞEKLİ : Okulumuz 1998–1999 Öğretim yılında İlköğretim Okulu olmuştur Öğretim şekli gündüzlü ve Normal Öğretimdir![]() MÜDÜRÜ : Adem Kaynak OKUTULAN YABANCI DİLLER:Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır ![]() OKULUN KİTAPLIK DURUMU:Okulumuzda sınıflardaki kitaplıklar haricinde Kitaplık mevcuttur Kanun,yönetmelik,pro gram ve araştırma kitapları haricinde okulumuzda 200 adet kitap ve farklı ansiklopediler mevcuttur![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz gündüzlü, karma eğitim yapmaktadır ![]() OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER : Okulumuzda seçmeli dersler olarak Bilişim Teknolojisi dersi okutulmaktadır![]() Yaylabayır İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yaylabayır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yaylabayır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yaylabayır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yaylabayır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: YAYLABAYIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yaylabayir Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662954422 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:656666@meb k12 tr Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Yaylabayır İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|