|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gölmarmara, ilköğretim, manisa, okulu, yıldız, özcan, şehit |
Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara ManisaŞehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun inşaatı 1980 yılının Nisan ayında başlamış 17 Ağustos 1982 yılında bitirilerek Eğitim-Öğretime açılmıştır Okul zemin kat üzerine 3 kat olup kültür salonu iş ve teknik atölyesi ve ev ekonomisi atölyesini kapsayan ek binaya sahiptir Okulun bahçesi 1300 m2dir![]() Okulun müdürlüğüne ilk olarak Muzaffer EFE atanmıştır Atatürk İlkokulu ve lise müdürlüğü kadrosunda bulunan 12 tane öğretmen geçici olarak atanmıştır Bu öğretmenlerin kesin atamaları daha sonra yapılmıştır![]() 1988-1989 öğretim yılında Gölmarmara lisesi bünyesindeki orta okul öğrencilerinin nakil işlemleri yapılmıştır Gölmarmara lisesinde bulunan 5 tane branş öğretmenin ataması yapılmıştır Okul binası 630m2 salon 645 m2 ve okul alanı 4332 m2 dir![]() Okulumuzun ismi 13 Mayıs 1994 yılında Şırnak (Gabar Dağında) çıkan çatışmada teröristlerce şehit edilen Özcan YILDIZ’ın adı verilerek Gölmarmara Temel Eğitim yerine Şehit Özcan Yıldız İlköğretim okulu olmuştur Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gölmarmara Okulun Telefonu: 236 515 25 38 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Eski Cami Mah Barboros Cad No:19Okulun Web Adresi: http://sehitozcanyildizio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 182386@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|