|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, köseköy, okulu |
![]() |
Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliKöseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu İletişim Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 17 Ağustos depreminden sonra 2000-2001 eğitim öğretim yılında prefabrik bir yapıda hizmete açılmış , daha sonra Dünya Bankası tarafından 1452 metre kare yerleşim alanı üzerine 3 katlı inşa edilerek 2003-2004 eğitim öğretim yılından itibaren yeni binasında hizmete devam etmiştir ![]() Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: KÖSEKÖY 17 AĞUSTOS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 17 Ağustos Mahallesi Köseköy Telefon Numarası: 2623735721 Faks Numarası: 2623735721 E-mail Adresi: Web Adresi: - Köseköy 17 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|