Ayşe Zeki Sayan İlköğretim Okulu Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayşe Zeki Sayan İlköğretim Okulu AnkaraAyşe Zeki Sayan İlköğretim okulu Hakkında - Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu Tanıtım - Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu Resimleri - Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu İletişim ![]() Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz 1966 yılında Kartaltepe İlkokulu’na bağlı şube olarak eğitim öğretime başlamıştır 1968 yılında Malazgirt İlkokulu olarak öğretime devam etmiştir İlköğretim Okulu uygulaması ile Malazgirt İlköğretim Okulu adını almıştır 9 derslik ten oluşan ana bina ile 4 derslikten oluşan barakada öğrenim sürdürülürken 2004 yılında hayırsever bir yurttaş tarafından baraka yıkılarak yerine 7 derslik ve 1 çok amaçlı salondan oluşan ek bina hizmete sokulmuş olup bu hizmete karşılık olarak okulun adı Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu olarak değiştirilecektir Halen 13 derslik, 2 laboratuar , bir kütüphane ve 1 çok amaçlı salonu bulunan okulumuzda 35 öğretmen görev yapmaktadırAyşe Zeki Sayan İlköğretim okulu İletişim bilgileri Adres: Ortatepe Sok No:1 Abidin Paşa Mamak AnkaraTelefon: 3123643950 Mamak Ayrintili Bilgi kaynak:http://aysezekisayan meb k12 tr/
|
|
|
|