|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayaydın, aydın, hürmüs, ilköğretim, incirliova, okulu |
![]() |
Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Resimleri - Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Hakkında HÜRMÜS AYAYDIN İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz 14 Eylül 1990 tarihinde Hürmüs Ayaydın Ortaokulu olarak eğitim-öğretime başlamış olup,1997-1998 Eğitim Öğretim yılında İlköğretim Okuluna dönüşmüştür ![]() Okulumuz, İlçemiz Atatürk Mahallesinde 6571 m2lik arsa üzerine yapılmış olup,arsası Hürmüs Ayaydının hayırsever çocukları tarafından bağışlanmış ve adını da buradan almıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz; 2006-2007 Eğitim Öğretim yılı faaliyetlerini 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı,7 sınıf Öğretmeni,8 Branş Öğretmeni , 1 sözleşmeli öğretmen ve 1 hizmetli ve 386 öğrencisiyle gerçekleştirmektedir ![]() ![]() Okulumuzun kuruluşundan bu güne kadar il ve ilçe çapında düzenlenen sportif ve kültürel faaliyetlere ve yarışmalara katılmış olup,1991-1992 eğitim öğretim yılında Basketbolda Yıldızlar İl ikinciliği, 2001-2002 eğitim öğretim yılında Futbolda Yıldızlar il ikinciliği başarılarını elde etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: HÜRMÜS AYAYDIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565851284 Faks Numarası: 2565852556 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|