|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, günaştı, ilköğretim, okulu, tekirdağ, vehbi |
![]() |
Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağVehbi Günaştı İlköğretim Okulu Hakkında - Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: VEHBİ GÜNAŞTI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞEYHSİNAN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2826529345 Faks Numarası: 2826534300 OKULUMUZUN TARİHÇESİ: Okulumuz Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Şeyh Sinan Mahallesi Namazgah Mevki 30/3 Pafta 1017 ada ve 3 Parsel No’da 4000 metre kare yüzölçümlük bir alanda kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman içerisinde okulumuz öğrenci mevcudu hızla artarak 1100 öğrenciye ulaşmış ve mevcut derslikler yetersiz kalmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda okul müdürü, 2 müdür yardımcısı, 1 kadrolu,3 sigortalı hizmetli, 1 güvenlik görevlisi, 1 ücretli memur, 4 okul öncesi öğretmeni, 20 sınıf öğretmeni ve 19 branş öğretmeni olmak üzere 52 personel görev yapmaktadır ![]() ![]() MİSYONUMUZ Ülke ve çevre ihtiyaçlarını en üst düzeyde etkili bir biçimde belirleyerek,çalışanların gereksinimlerini karşılayarak, temel alt yapının hazırlanıp, kalite gelişimini sağlayan ortamın oluşturulması ![]() VİZYONUMUZ Çağdaş, laik, modern bir ülkenin oluşturulması adına; çevresine ve ülkesine hizmet veren, sorumluluğu üstlenen bir kuruluş olmak ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|