![]() |
Çatak İlköğretim Okulu Doğankent Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çatak İlköğretim Okulu Doğankent GiresunÇatak İlköğretim Okulu Hakkında - Çatak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çatak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çatak İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Çatak İlköğretim Okulu Giresun Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çatak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çatak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çatak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / DOĞANKENT Adı: ÇATAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çatak llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4544752032 Faks Numarası: 4544752290 Misyonumuz: Çağdaş, demokratik yaşam standartlarını benimseyen, Atatürk İlke ve İnlıkaplarına bağlı, Teknoloji ve bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Araştıran, sorgulayan, yeteneklerini fark edebilen, Kendine güvenen, katılımcı, İlklere öncü olabilecek, Liderlik yeteneğinin yanında işbirliğine yatkın, Kendini gerçekleştirebilen, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, Gelişime ve değişime açık, Ruhsal, sosyal ve bilişsel yönden gelişmiş, Etkili iletişim becerileri olan, Tarafsızca olayları irdeleyebilen, İnsan haklarına ve kanunlara saygılı, Motivasyonu yüksek, Onurlu, ailesine, vatanına ve tarihine sahip çıkan, Kendine özgüven duyan, Ufku geniş, yenilikçi, sorumluluk sahibi, Laik düzene sahip çıkan, Ulusal ve evrensel değerleri taşıyan Öğrenciler yetiştiriyoruz! Vizyonumuz: “Çağdaşlık Meşalesini Tutuşturan Ateşe, Değişen Dünyayı Aydınlatan Güneşe” kaynak bir okul olmak ![]() 1-)Türk kimliğine sahip olduğu kadar çağdaş medeniyetler seviyesinde bir dünya vatandaşı olabilecek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmek! 2-) Okuyan, okuduklarını müzakere eden, merak duyan ve yeni şeyler öğrenme peşinde olan mütecessis ruhlu talebeler yetiştirmek ![]() Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız Kaynak : http://giresun ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|