|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, haluk, ilköğretim, okulu, seyhan, ömer, özuçak |
![]() |
Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Seyhan AdanaÖmer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Tarihçe Okulumuz 1975 yılında Eğitim Öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömer Haluk ÖZUÇAKın anısına yaptırıldı ![]() Okulumuz halen iki binada 19 derslik bir labaratuvar, bir BT sınıfı ile eğitim-öğretime devam etmekte olup her geçen yıl başarısını arttırmaktadır ![]() Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: ÖMER HALUK ÖZUÇAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YEŞİLYURT M ![]() ![]() Telefon Numarası: 3222250348 Faks Numarası: 3222256662 E-mail Adresi: 352114@meb ![]() ![]() Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|