|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
emirgazi, ilköğretim, keçikıran, konya, okulu, yaylası |
![]() |
Keçikıran Yaylası İlköğretim Okulu Konya Emirgazi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keçikıran Yaylası İlköğretim Okulu Konya EmirgaziKeçikıran Yaylası İlköğretim Okulu Hakkında - Keçikıran Yaylası İlköğretim Okulu Tanıtım - Keçikıran Yaylası İlköğretim Okulu Resimleri - Keçikıran Yaylası İlköğretim Okulu İletişim Kecıkıran Yaylası İlköğretim Okulu Konya Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Keçikıran Yaylası İlköğretim Okulu Vizyonu: Şartlar ne olursa olsun, öğrenen bir kurum olarak daha iyiye ve mükemmele doğru sürekli gelişmek ve geliştirmek ![]() Keçikıran Yaylası İlköğretim Okulu Misyonu: Kurumun kendi ve çevre gerçekliği içinde, az imkanlarla daha çok verim elde etmek için her bireyin bireysel farklılığını göz önünde bulundurarak yaratıcı, çağdaş, kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek ![]() Keçikıran Yaylası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EMİRGAZİ Adı: KECIKIRAN YAYLASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Demirci Kasabasi Keçikiran Yaylasii Telefon Numarası: 3327415046 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710753@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://kecikiranioo ![]() ![]() ![]() Keçikıran İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|