|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağrı, doğubeyazıt, ilköğretim, okulu, sarıgül |
Sarıgül İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarıgül İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıSarıgül İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıgül İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıgül İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıgül İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Sarıgül İlköğretim Okulu Ağrı / Doğubayazıt /Sarıgül İlköğretim Okulu Resmi Sitesine Hoşgeldiniz Okulumuz daha 2 yıl önce köy okuluyken Sarıdana köyü sınırları içindeydi Daha sonra Sarıdana Köyü Doğubayazıt a mahalle olarak bağlandı![]() Geçen seneye kadar birleştirilmiş sınıf olarak eğitim—öğretimine devam ediyordu CYD Derneğinin aracılığıyla Hayırsever bir aile tarafından tadilattan geçirilen okulumuz 5 dersliğe çıkarılmıştır![]() 2008-2009 eğitim öğretim yılına 5 derslik le başlayan okulumuzda daha sonra anasınıfı şubesi açıldı Mahallemizden merkez Okulllara giden 6-7-8 sınıfların mağduriyetleri göz önüne alınarak okulumuz 2008-2009 öğretim yılının 2 döneminde 8 yıllık bir ilköğretim okulu olarak eğitim-öğretimine devam etti![]() Şu an 5 sınıf öğretmeni , 1 sosyal bilgiler , 1 fen ve teknoloji , 1 matemetik , 1 İngilizce öğretmeni kadrosu açık olan okulumuz eğtim öğretimine devam etmektedir ![]() Sarıgül İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sarıgül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sarıgül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sarıgül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sarıgül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: SARIGÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sarıdana Köyü Telefon Numarası: 4723140414 Web Adresi :www sarigul meb k12 trKaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|