![]() |
Besni İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besni İlköğretim Okulu Besni AdıyamanBesni İlköğretim Okulu Hakkında - Besni İlköğretim Okulu Tanıtım - Besni İlköğretim Okulu Resimleri - Besni İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ İlimizin nadide ilçelerinden biri olan Besni kadar okulumuzun tarihi de geçmiş yıllara dayanır ![]() ![]() Günümüzde ayakta kalarak İlçede eğitim öğretime devam eden en eski okullardan biri olma özelliğini taşımaktadır ![]() ![]() Okul binası Besni Lisesinin eğitime başladığı yıl olan1974 yılına kadar orta okul olarak kullanılmıştır ![]() ![]() 1986-1988 yılları arasında Sahran Mahallesinde bulunan Namık Kemal İlköğretim Okulunun tadilatta olması nedeni ile bu okul eğitim öğretime binamızda devam etmiştir ![]() 1996 yılında Özel İdare İlköğretim Okulu da 1 yıl süreyle okul binamızda hizmet vermiştir ![]() 1997 yılına gelindiğinde Dumlupınar İlköğretim Okulunun ek binası olarak kullanılmıştır ![]() 2001 yılının eylül ayında BESNİ İLKÖĞRETİM OKULU ismiyle müstakil İlköğretim Okulu olarak açılmıştır ![]() 2001 Kasım ayında kurucu okul müdürü olarak Vakkas KORKMAZ görevlendirilmiştir ![]() ![]() ![]() 2001/2002 Eğitim ve Öğretim yılının 2 ![]() ![]() 2004/2005 Eğitim ve Öğretim yılında Halk Eğitim Merkezinin Kültür Sitesine taşınması ile okulumuz bahçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi binasının okulumuza tahsis edilmesiyle ikili öğretim yapan okulumuz normal öğretime geçmiştir ![]() Oklumuz halen 2 idareci 2 ana sınıfı 6 sınıf öğretmeni 6 branş öğretmeni 14 öğretmeni ve 1 hizmetli memuru ile eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Besni İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: BESNİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Besni llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4163182580 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|