![]() |
Duzgoren İlköğretim Okulu Taşlıçay Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duzgoren İlköğretim Okulu Taşlıçay AğrıDuzgoren İlköğretim Okulu Hakkında - Duzgoren İlköğretim Okulu Tanıtım - Duzgoren İlköğretim Okulu Resimleri - Duzgoren İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri KÖY ve OKULUN TARİHÇESİ Düzgören Köyü,115 haneden oluşmuş,ilçeye 6 km uzaklıkta bir köydür ![]() Yardımcılar Köyü,doğusunda Kumluca Köyü ve Yeniköy,güneyinde ise Tanrıverdi Köyü yer alır ![]() kullanılan Düzgören Köyü İlkokulu'nunbinası hizmete girmiştir ![]() eğitime geçilmesiyle ''Düzgören İlköğretim Okulu"olarak eğitim öğretime devam et- mektedir ![]() ![]() Okulumuz iki bina bir lojman ve tuvaletler ile tezeklikten oluşmaktadır ![]() iki derslik(1,4-5 sınıflar),müdür odası,ikinci binada bir derslik(3 ![]() bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() cak olarak tezek ve kömür kullanılmaktadır ![]() amacıyla köy koruculuğu sistemi vardır ![]() gruplar halinde nöbet tutmaktadırlar ![]() ![]() sayede köylü ile direk iletişim kurup görüşebiliyoruz ![]() Binaların bakım ve onarımı;ilçe milli eğitim müdürlüğünün verdiği malzeme ile okulumuz personeli tarafından eğitim-öğretim yılı başında yapılmaktadır ![]() 4 tane olup,öğrenci sayısının fazlalığı nedeniyle 5 tane sınıf öğretmeni bulunmaktadır ![]() Mevcut Öğretmenler;Ömer İMAT,Nilay AKYÜZ,Dilek YILDIZ,Elvan KIRALAN, Emel KIRALAN Öğrenci Mevcutları;1/A sınıfı 10 kız-14 erkek,2/A sınıfı 11 kız-13 erkek,3/A sınıfı 24 kız-13 erkek,4/Asınıfı 22 kız-20 erkek,5/A sınıfı 15 kız-7 erkek ![]() vardır ![]() Devamsız öğrencimiz yoktur ![]() Okulumuz öğretmenleri Taşlıçay'da,kalmakta kaymakamlık oluru ile olup okula geliş-gidiş yapmaktadırlar ![]() Okulun Genel Durumu: Okulun yakacak ihtiyacı Taşlıçay Kaymakamlığı tarafından karşılanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köy ilköğretim okullarının eğitim-öğretim hazırlığı,devamı ve sürekliliği ilçe kaymakamlığının ve köy öğretmenlerinin özverili çalışmaları ile mümkün olmaktadır ![]() Duzgoren İlköğretim Okulu Ağrı Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TAŞLIÇAY Adı: DUZGOREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Düzgören Köyü E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|