|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, geçitveren, ilköğretim, okulu, taşlıçay |
![]() |
Geçitveren İlköğretim Okulu Taşlıçay Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçitveren İlköğretim Okulu Taşlıçay AğrıGeçitveren İlköğretim Okulu Hakkında - Geçitveren İlköğretim Okulu Tanıtım - Geçitveren İlköğretim Okulu Resimleri - Geçitveren İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri VİZYON Gerçek bir vizyona sahip örgütlerde yöneticiler gündelik işler yerine geleceğe yönelik konulara zaman ayırır ![]() Bir insanın vizyonu onun varlık nedeni ve yaşama gayesi vb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun hedeflediği amacı ve ne için çalıştığını yansıtır ![]() ![]() ![]() Murgartroyd (1993) göre etkili vizyon yapısının şu özelliklere sahip olması gerekir · Rekabetçi, Açık, Hatırlanmaya değer, Katılımcı, Değer merkezli, Görülebilir, Hareketli, Öğrenci ihtiyaçları ile bütünleşmiş,· Rehber ![]() ![]() ![]() Eğitim kurumlarında vizyon geliştirmeden önce vizyonun öneminin ve gerekliliğinin anlatılması önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunda tüm öğretmen, öğrenci ve personel tarafından paylaşılan ortak bir vizyon oluşturmak okul yöneticisinin görev ve sorumluluğundadır ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Biz Geçitveren İlköğretim Okulu olarak, Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin herkes (Öğretmen-Öğrenci-veliler-yönetici) yaşamının sürekli ögrenme-Yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin, Okulumuz da her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırtsın verildiğini bilsin bizlere inansın tatmin olsun , Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın, Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun ![]() Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, Okul ortamında ve her yerde herkes kendisine yapılmasına istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkesine uysun, Bilgiye ulaşan,ulaştıgı bilgiyi kullanan,kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın, Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli olsun ![]() Geçitveren İlköğretim Okulu Ağrı Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TAŞLIÇAY Adı: GEÇİTVEREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Geçitveren Köyü TAŞLIÇAY/ AĞRI Telefon Numarası: 4725626013 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://gecitveren ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|