Ziyapaşa İlköğretim Okulu Adana Seyhan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ziyapaşa İlköğretim Okulu Adana SeyhanOğuzhan İlköğretim Okulu Hakkında - Oğuzhan İlköğretim Okulu Tanıtım - Oğuzhan İlköğretim Okulu Resimleri - Oğuzhan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz adını; 1879 -1880 yıllarında Adana Valiliği yapmış devlet adamı ve ünlü yazar Ziya Paşa’dan almıştır ![]() İlk defa; 1958-1959 ders yılında Ziyapaşa Kız Ortaokulu olarak eğitim-öğretime başlamış, 1959-1960 öğretim yılında karma Ziyapaşa Ortaokulu adı altında öğretime devam etmiştir ![]() 01-07-1967 tarihinde şehir merkezinde Gazipaşa mahallesindeki yeni binasına taşınmıştır ![]() 1998 -1999 öğretim yılında 8 yıllık zorunlu ilköğretim okulu oldu ![]() Okulumuz iki binadan oluşan, yeterli oyun sahasına ve bahçeye sahip, Borsa lisesi ile bitişik diğer kenarları dar sokaklara açılan etrafı duvar ve ağaçlarla çevrilidir ![]() Okulumuz da ikili öğretim yapılmaktadır ![]() Toplam 20 derslik ve diğer mekanlara sahip 4 idareci ile birlikte 59 öğretmen 1 hizmetli personele sahiptir ![]() Ziyapaşa İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ziyapaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ziyapaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ziyapaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ziyapaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: ZİYAPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gazi Paşa Mh Borsa Cd Seyhan / AdanaTelefon Numarası: 3224533453 Faks Numarası: 3224571479 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://adanaziyapasa k12 tr/main/ biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|