|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, atatürk, bölge, ilköğretim, okulu, tufanbeyli, yatılı |
![]() |
Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tufanbeyli Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tufanbeyli AdanaAtatürk Yatılı İlköğretim Bölge OkuluHakkında - Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri ![]() Vizyonumuz Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır ![]() ![]() - İlgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmaları; - Bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgiyi sınıflayabilen, üretebilen, iletişim kurabilen fertler olmaları; - Kendine güveni olan, bağımsız, özgürce davranabilen, düşünmeye ve gelişmeye açık olmaları; - Bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden güçlü ve sağlam bir nesli temsil etmeleri; - Geleceğin aydınlık Türkiye’sine damgasını vuracak Atatürkçü, laik, barışçı, çevreci ve insan sevgisiyle dolu olmaları; - Bilim, sanat ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmeleri; - Değişmeye ve gelişmeye açık; yurt ve dünya sorunlarına duyarlı; yaratıcı, yenilikçi olmaları hedeflenmektedir ![]() Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Adana Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() Öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmalarını sağlamak ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / TUFANBEYLİ Adı: ATATÜRK YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: KIZILTEPE CAD ![]() Telefon Numarası: 3227818708 Faks Numarası: 3227818708 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|