|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altınova, ayvalık, balıkesir, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Altınova Merkez İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altınova Merkez İlköğretim Okulu Ayvalık BalıkesirAltınova Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Altınova Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınova Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Altınova Merkez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Altınova Merkez İlköğretim Okulu Tarihçesi Altınovada eğitim ve öğretim başlangıcı Cumhuriyet öncesine dayanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altınova ya İlkokul 1929 yılında devlet tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() Altınova Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / AYVALIK Adı: Altınova Merkez İlköğretim Okulu Adresi: ALTINOVA MERKEZ İLKOĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2663381051 Faks Numarası: 2663381048 E-mail Adresi: Web Adresi: Altınova Merkez İlköğretim Okulu Altınova Merkez İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|