|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakırköy, çochastilköğretim, devi, istanbul, kadın, okulu, sskbköy |
Ssk.B.Köy D.Evi Kadın Ve Çoc.Hast.İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ssk.B.Köy D.Evi Kadın Ve Çoc.Hast.İlköğretim Okulu İstanbul BakırköySsk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast İlköğretim Okulu Hakkında -Ssk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast İlköğretim Okulu Tanıtım - Ssk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast İlköğretim Okulu Resimleri -Ssk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast İlköğretim Okulu İletişimSsk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast ilköğretimok İstanbul Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ssk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast ilköğretimok öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ssk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast ilköğretimok resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ssk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast ilköğretimok öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ssk b köy D evi Kadın Ve Çoc hast ilköğretimok öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY Adı: SSK B KÖY D EVİ KADIN VE ÇOC HAST İLKÖĞRETİMOKAdresi: Yenimahalle Bakırköy Telefon Numarası: 2125436270 Faks Numarası: 2125714790 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|