Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıyaman, ahmet, demir, gölbaşı, ilköğretim, okulu, şehit

Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman

Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

OKULUMUZUN TARİHÇESİ:

Okulumuzun inşaatına 2002 yılının Nisan ayında başlanmıştırKaba inşaatının birinci aşaması Müteahhit tarafından tamamlanmış olup,13 Mayıs 2003 tarihinde Kaymakamlığımız tarafından (Köylere Hizmet Birliği) inşaatın tamamlanmasına yönelik çalışmalar tekrar başlatılmıştır7043 metrekarelik alana inşa edilen okulumuz 02012004 tarihinde tamamlanarak geçici kabulle Milli Eğitim’e devredilmiştirKısa sürede donanımları hazırlanarak 09022004 tarihinde eğitim-öğretime açılmıştır 15 Mart 2004 tarihinde Milli Eğitim Bakanımız DoçDrHüseyin Çelik tarafından açılışı yapılmıştır
Okulumuz 16 derslik,fen laboratuarı,ana sınıfı,rehberlik servisi,kütüphane,bilgi teknolojileri sınıfı,müdür,müdür yardımcısı,memur ve araç odası olmak üzere toplam 25 birimden oluşmaktadırOkulumuz normal eğitim-öğretim yapmaktadır

OKULA VERİLEN İSMİN VERİLİŞ AMACI:

İbrahim oğlu Ahmet DEMİR, 1973 yılında Gölbaşı’nın Akçabel köyünde doğduAilede 7 kardeşin en büyüğü olup, ilköğrenimini kendi köyünde tamamlamıştırOlağanüstü Hal Bölgesi Ağrı ili Ağrı Dağı bölgesinde bir kısım bölücü terörist ve anarşist unsurların Türk Milletinin bütünlüğüne ve devletin varlığına karşı 7 Mart 1994 tarihinde giriştikleri eylemi bastırmak üzere silahlı kuvvetlerimizce başlatılan hareket esnasında görevini büyük bir cesaret ve feragatla ifa ederken şehit düşmüştür
Yüce Türk Milletinin güven ve huzuru için canını feda etmekten çekinmeyen bu aziz şehidimizin hatırasını yaşatmak ve milletimizin şükran duygularını ifade etmek amacıyla okulumuza şehidimizin adı verilmiştir

Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ŞEHİT AHMET DEMİR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ASFALT MAHOĞUZHAN CADNO:13

Telefon Numarası: 4167821984

Telefon Numarası: 4167816183

E-mail Adresi: 958715@mebk12tr

Web Adresi:http:http://wwwsehitahmetdemirmebk12tr/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com