|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akçaabat, ilköğretim, metinkale, okulu, trabzon |
![]() |
Metinkale İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Metinkale İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Metinkale İlköğretim Okulu - Metinkale İlköğretim Okulu Hakkında - Metinkale İlköğretim Okulu Tanıtımı - Metinkale İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Metinkale İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Metinkale İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Metinkale İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Metinkale İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Metinkale İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: METİNKALE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: METİNKALE İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4622612076 Faks Numarası: 462261207 Misyonumuz Öğrencileri sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz Okulumuz öğrencilerin severek geldiği,kendi kendini yönetebildiği,öğrenmeyi bir tutku haline getirdiği,ahlaki değerlere sahip günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerin öğretildiği bir merkez haline getirilecektir ![]() İlkelerimiz Dürüstüz ![]() Sözümüzde dururuz ![]() Paylaşımcıyız ![]() Edindiğimiz bilgileri sunarız ![]() Yenilikçiyiz ![]() Değişime açığız ![]() Bir'in değerine inanırız ![]() Bireye önem veririz ![]() Kaliteden yanayız ![]() Daima iyiye ulaşmak isteriz ![]() Küçümsemez, önemseriz ![]() Sorunlara ciddiyetle eğiliriz ![]() Suçlu aramayız ![]() Süreçleri sorgularız ![]() Çevreye duyarlıyız ![]() Korur gözetiriz ![]() Zamanın değerini biliriz ![]() Saniyeleri önemseriz ![]() Sabırlıyız ![]() Dinlemesini ve beklemesini biliriz ![]() “ Biz ” bilinciyle çalısırız ![]() Güçlerimizi birleştiririz ![]() Takdir etmeyi de biliriz ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|