|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bayrampaşa, ilköğretim, istanbul, okulu |
Bayrampaşa İlköğretim Okulu İstanbul Bayrampaşa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayrampaşa İlköğretim Okulu İstanbul BayrampaşaBayrampaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Bayrampaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayrampaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Bayrampaşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bayrampaşa İlköğretim Okulu İstanbul Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bayrampaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bayrampaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bayrampaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bayrampaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAYRAMPAŞA Adı: BAYRAMPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YILDIRIM MAH ATLAS SOK NO:1 BAYRAMPAŞATelefon Numarası: 2126409211 Faks Numarası: 21264092112 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trokul hakkında deteylı bilgi için tıklayınız |
|
|
|