![]() |
Yeşiloz İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşiloz İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yeşiloz İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşiloz İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşiloz İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşiloz İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri YEŞİLÖZ İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okulumuz 1964 yılında köyün eski ismini alarak Domalan İlkokulu olarak 2 derslikli inşa edilmiş ve aynı yıl hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyün ismi Yeşilöz olarak değiştikten sonra okulun ismi de Yeşilöz İlkokulu olarak değişmiş ve 1997 yılında bölge öğrencilerinin gelebileceği Taşıma Merkezi İlköğretim Okulu inşasına başlanmıştır ![]() 1998 yılında hizmete giren Yeşilöz İlköğretim Okulu, zeminde çok amaçlı salon olmak üzere 4 kat olarak yapılmıştır ![]() ![]() 2007-2008 Eğitim - Öğretim yılı itibari ile okulumuzda, 310’u taşımalı olmak üzere toplam 465 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() ![]() Yeşiloz İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: YEŞİLOZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşilöz llköğretimokulu Alanya Telefon Numarası: 2425364266 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|