|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
araklı, aytaş, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon |
![]() |
Aytaş Merkez İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aytaş Merkez İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Aytaş Merkez İlköğretim Okulu - Aytaş Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Aytaş Merkez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aytaş Merkez İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Aytaş Merkez İlköğretim Okulu Resimleri Aytaş Merkez İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aytaş Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aytaş Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aytaş Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: AYTAŞ MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Aytaş Köyü Telefon Numarası: 4627325413 Kurumun Misyonu : Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten ,hür ve demokratik düşünen ,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir Kurumun Vizyonu: Verdiğimiz eğitimle , güçlü bir kimliğe sahip , başarıyı hedefleyen , yenilikçi ,lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen , Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan , ahlaklı gençler yetiştirmektir ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|