|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
araklı, bereketli, bölge, ilköğretim, okulu, trabzon, yatılı |
![]() |
Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Araklı TrabzonAraklı Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu - Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Erişim Bilgileri - Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: BEREKETLİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Bereketli Yibo ![]() Telefon Numarası: 4627384400 Faks Numarası: 4627384400 ilkogretim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|