|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| buca, ilköğretim, izmir, okulu, tikveşli, şerif |
Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu Buca İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu Buca İzmirŞerif Tikveşli İlköğretim Okulu Hakkında - Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu Tanıtım - Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu Resimleri - Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : Göksu Mah 648 Sokak No:5 Buca İzmirOkul Telefonu : 0232 237 09 29 Okul Faks : Okul Web Sitesi : www seriftikvesli meb k12 trOkul E-Mail : seriftikvesli35@hotmail com Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|