|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
araklı, halilli, ilköğretim, mustafa, okulu, taşkın, trabzon |
![]() |
Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu - Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu Hakkında - Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim OkuluResimleri Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Halilli Mustafa Taşkın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: HALİLLİ MUSTAFA TAŞKIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Halilli Köyü Telefon Numarası: 4627278061 OKULUN MİSYONU: Tüm çalışanlarla birlikte Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri ile evrensel değer ve olayların farkında olan vatan ve millet sevgisiyle dolu bireyler yetiştirmelerini sağlamaktır ![]() OKULUN VİZYONU: Öğrencilerimize mükemmel ve pozitif öğrenme ortamı sağlamaktır ![]() ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|