|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, bejyan, büyük, göçan, ilköğretim, kahta, okulu, yusuf, şehit |
![]() |
Büyük Bejyan Şehit Er Yusuf Göçan İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyük Bejyan Şehit Er Yusuf Göçan İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanBüyük Bejyan Şehit Er Yusuf Göçan İlköğretim Okulu Hakkında - Büyük Bejyan Şehit Er Yusuf Göçan İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyük Bejyan Şehit Er Yusuf Göçan İlköğretim Okulu Resimleri - Büyük Bejyan Şehit Er Yusuf Göçan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulun/Kurumun Tarihçesi Okulun yapımından önceki köyde eğitim faaliyetleri ilkönce Çakırçeşme İlkokulunda daha sonrada köylünün sağlamış olduğu köy odalarında yapılmakta idi ![]() ![]() ![]() Okula/kuruma özel bir isim verilmiş ise veriliş amacı: Köyümüzün kahraman gencilerinden biri olan Yusuf Göçann 1999 yılında Hakkari Yüksekovaa vatan borcunu öderken Şehit düşmesi anısına Yusuf Göçann ismi okulumuza verilmiştir ![]() Okulun/Kurumun özellikleri: Okulumuzda ikili öğretim (Sabahçı - Öğlenci) uygulanmaktadır ![]() Okulun/Kurumun Bina Durumu: a) Binanın özellikleri (Isınma, su ve kanalizasyon): Isınma durumu sobalıdır ![]() ![]() ![]() b) Derslik sayısı ve yeterliliği: Bir derslik olup ikili öğrenim uygulamasıyla yeterli olmaktadır ![]() c) Okul/Kurum kitaplığı: Okulun kitaplığında yeterli Ansiklopedi olsa da hikayeler yeterli değildir ![]() d) Atölye ve özel derslik durumu: e) Depo, ambar ve arşiv:: Okulda 1 adet lojman bahçesinde ise 2 tuvalet ve 1 depo mevcuttur ![]() f) Okulun donanımı: Okulumuzda 6 adet Bilgisayar (5 plazma ekran bilgisayar ![]() 2 adet Yazıcı (1 lazerli yazıcı,1 nokta vuruşlu yazıcı) 2 adet Tarayıcı 1 adet projeksiyon 1 adet tepegöz 1 adet uydunet 16 adet sıra 8 adet masa (3 öğretmen masası, 5 bilgisayar masası, 1 yazıcı masası) 1 adet kömür sobası 2 adet tahta (1 sabit tahta, 1 taşınabilir tahta) 2 adet perde ekran g) Bahçenin alanı, ağaçlandırılması ve korunması: Bahçenin ağaçlandırması yapılmış olup bahçede şu ağaçlar mevcuttur ![]() 15 adet selvi çam ağacı 3 adet karacam ağacı 2 adet akasya ağacı 14 adet dut ağacı 1 adet zakkum 1 adet hurma ağacı mevcuttur ![]() Büyük Bejyan Şehit Er Yusuf Göçan İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: BÜYÜK BEJYAN -ŞEHİT ER YUSUF GÖÇAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Belenli Köyü Susuz Mezrasi Kahta / Adiyaman E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://bykbejyan ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|