Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baha, bornova, ilköğretim, izmir, okulu, pars, vedide

Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu Hakkında - Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu Tanıtım - Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu Resimleri - Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu İletişim

Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Altındağ Köyü Arapkuyu Mevkiinde bulunan 3 Pafta, 3647 parselde tescilli gayrimenkul olup 6830 m2 dir Çevre ihtiyacı düşünülerek Sevim Hancı adına kayıtlı bu gayrimenkul 12/07/1968 yılında Maliye Hazinesine tescil edilerek hemen okul inşaasına başlanmıştır İnşaatın tamamlanmasından sonra 1969-1970 Eğitim-Öğretim yılında hizmete giren okulun adı bulunduğu semtten dolayı Altındağ Ortaokulu olarak belirlenmiştir

1997-1998 Eğitim-Öğretim yılından itibaren 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmesi nedeniyle eğitimci yazar Vedide Baha Pars Hanımefendi'nin adı verilerek VEDİDE BAHA PARS İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir

Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bornova

Okul Adresi : 233 sk No:21 Altındağ / Bornova İzmir

Okul Telefonu : (232) 433 46 03

Okul Fax : (232) 433 46 03

Okul Web : http://vedidebahaparsiook12tr/cms/
Okul E-Mail : 625937@mebk12tr
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez

Metropol İçi / Dışı : İçi

Ulaşım Durumu : Karayolu

Ulaşım Bilgileri:

Lojman Durumu : Yok

Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com