![]() |
Merkez İlköğretim Okulu Tut Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez İlköğretim Okulu Tut AdıyamanMerkez İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri VİZYONUMUZ Öğrencilerimizi,Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda;dününü tanıyan,bu gününü öğrenen,yarınını planlayan Türkiye'yi çağdaş uygarlıklar düzeyinin üzerine çıkaracak nitelikli bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ![]() MİSYONUMUZ Bilgiyi ezberlemeden çok bilgiye ulaşan,kullanabilen,üretken,ki şilikli,evrensel ve kültürel kazanma yolunda gelişim gösterebilen,mantıklı düşünen,zamanı verimli kullanabilen,özgür düşünceye sahip sorgulayabilen,gelişim için risk alabilen,kendisine ve başkasına değer veren,okulu ve öğrenmeyi önemseyen moral ve ahlaki değerlere sahip çıkabilen öğrenciler yetiştireceğiz ![]() SLOGANIMIZ OKULUMUZ EVİMİZDİR Merkez İlköğretim Okulu Adıyaman Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / TUT Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: REŞADIYE MAHALLESI Telefon Numarası: 4164412267 E-mail Adresi :ayardimli@hotmail ![]() Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|