|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akşehir, hoca, ilköğretim, konya, nasreddın, okulu |
![]() |
Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Konya Akşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Konya AkşehirAkşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Hakkında - Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Tanıtım - Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Resimleri - Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Konya Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Tarihi: Okulumuz binası 1955 yılında Belediyemize ait gazhane olarak kullanılırken, Yeni Mahalleye bir okulun gerekli olduğu o zamanın belediye başkanı Ömer ŞEKER tarafından dile getirilmiş ve belediyemizin gazhanesi okula çevrilerek "YENİ İLKOKUL" adıyla 1955 yılında eğitim öğretim dönemine 5 derslikte başlamıştır ![]() Okulumuzdan ilk mezun olan öğrencimiz "Fehamet BAŞARAN" dır ![]() 1962 - 63 Öğretim yılında okulumuzun adı "AKŞEHİR DENEME YENİ İLKOKULU" olmuştur ![]() 1964 - 65 öğretim yılında "AKŞEHİR PROGRAM GELİŞTİRME YENİ İLKOKULU" oldu ![]() 1965 - 66 Öğretim yılında da okulumuzun adı İlçemizde yaşamış olan Nasreddin Hoca ismini taşıyan bir okul olmadığından dolayı "NASREDDİN HOCA İLKOKULU" olarak komisyonca değiştirilmiştir (Milli Eğitim Müdürlüğünün 30 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 2 ![]() ![]() ![]() 1997 yılında kesintisiz 8 yıllık eğitimi geçildiğinde okulumuz Nasreddin Hoca İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretime devam etmiştir ![]() Okulumuz Yeni Mahalle, İstasyon Mahallesi ve Meydan Mahallesinde oturan vatandaşlarımıza hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan bu zamana kadar Akşehir' de okuyan bir çok insanın yanı sıra TV sunucusu "Ali KIRCA" ve eski Devlet Bakanlarımızdan "Ahad ANDİCAN" mezun olmuştur ![]() Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKŞEHİR Adı: AKŞEHİR NASREDDIN HOCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3328136438 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - nasreddinhocaioo ![]() ![]() ![]() Akşehir Nasreddın Hoca İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|