Günyüzü İlköğretim Okulu Günyüzü Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Günyüzü İlköğretim Okulu Günyüzü EskişehirGünyüzü İlköğretim Okulu Hakkında - Günyüzü İlköğretim Okulu Tanıtım - Günyüzü İlköğretim Okulu Resimleri - Günyüzü İlköğretim Okulu İletişim Günyüzü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: GÜNYÜZÜ Okulun Telefonu: 0 222 5617056 Okulun Faksı: 0 222 5617056 Okulun Adresi: Fatih Mahallesi Zübeyde Hanim Caddesi GÜNYÜZÜ/ESKISEHIR Okulun Web Adresi: http://site mynet com/gunyuzuioo/Okulun E-Posta Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu ilçemiz Sivrihisara 39 km Eskisehir iline ise 135 km uzakliktadir ilçemizden hergün Polatli, Sivrihisar ve Eskisehir'e servis kalkmaktadir![]() Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Ilçemizde Kiralik konut sikintisi yasanmamaktadir Belediye'nin ve çesitli kurumlarin lojmanlari bulunmaktadir Halkin kiraya verdikleri kaloriferli daireler bulunmaktadir Kiralar 100 Ytl ile 225 Ytl arasinda degismektedir![]() Günyüzü İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|