|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bulduk, cihanbeyli, ilköğretim, inönü, ismet, konya, okulu |
![]() |
Bulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliBulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu Hakkında - Bulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu Tanıtım - Bulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu Resimleri - Bulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu İletişim Bulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: BULDUK İSMET İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSMET PAŞA CADDESİ YENİ MAHALLE BULDUK KASABASI Telefon Numarası: 3326866108 Faks Numarası: E-mail Adresi: 768956@Meb ![]() ![]() Web Adresi: - Eğitime Açılış Yılı 1969 Yerleşim Birimi Kasaba Derslik Sayısı 5 (İlköğretim 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretim Şekli Normal Yazışma Adresi Bulduk Kasabası Cihanbeyli/Konya Lojman Durumu Belediye Lojmanı Bulunmaktadır ![]() (12 Adet) Ulaşım İlçe Merkezine 41 Km ![]() Isınma Şekli Kalorifer (Sıvı Yakıt) Bulduk İsmet İnönü İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|