Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
75yıl, afyon, bölge, ilköğretim, okulu, yatılı

75.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Afyon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

75.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Afyon

75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Afyon - 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu hakkında - 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okuluresimleri - 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu iletişim Afyon

75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Afyon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

75 Yıl Pansiyonlu İlköğretim Okulu 1998–1999 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır

Okulumuz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 75 yılında, ilköğretimin sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçiş döneminde açıldığı için 75 Yıl Pansiyonlu İlköğretim Okulu olarak hizmete başlamıştır 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında ise okulumuz ismi 75 Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu olarak değiştirilmiştir

Okulumuzun Özellikleri;

· Yatılı- Gündüzlü- Karma

Okulumuza Giriş Şartları;

· Taşımalı kapsamına alınmayan köy ve mezra ilköğretim okulu öğrencileri,

· Bakıma muhtaç, öksüz, yetim ve şehit çocukları okulumuz pansiyonuna sınavsız alınmaktadır

Okulumuz,1998–1999 Eğitim- Öğretim yılında kayıt olan 23 birinci sınıf öğrencisi, 40 yatılı öğrenciyle, 3 öğretmen, 1 okul müdürü ve

2 yardımcı hizmetler personeli ile eğitim öğretime başlamıştır

Şu anda 6168 metrekare arsa üzerinde 595 metrekare kapalı alanda 12 derslik, 1 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 Kütüphane,

1 Ana Sınıfı, 1 Yemekhane, 1 Mutfak, 8 Yatakhane, 9 dershanede 305 öğrenciye hizmet vermektedir Öğrencilerimizin 235’i gündüzlü,

70’i yatılı erkek öğrencidir Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcısı, 2 Müdür Yardımcısı, 5 Sınıf Öğretmeni, 6 Branş Öğretmeni,

1 Rehberlik ve Psikolojik danışman öğretmen, 2 destek personeli, 4 sözleşmeli personel hizmet vermektedir

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 75YIL YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU

Adresi: HOCA AHMET YESEVİ MAHALLESİ

Telefon Numarası: 2722135490

Faks Numarası: 2722157987

E-mail Adresi:

Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/03/01/965608/indexhtm

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com