|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
75yıl, afyon, bölge, ilköğretim, okulu, yatılı |
![]() |
75.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Afyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 75.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Afyon75 ![]() ![]() ![]() ![]() 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 75 ![]() ![]() Okulumuz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun Özellikleri; · Yatılı- Gündüzlü- Karma Okulumuza Giriş Şartları; · Taşımalı kapsamına alınmayan köy ve mezra ilköğretim okulu öğrencileri, · Bakıma muhtaç, öksüz, yetim ve şehit çocukları okulumuz pansiyonuna sınavsız alınmaktadır ![]() Okulumuz,1998–1999 Eğitim- Öğretim yılında kayıt olan 23 birinci sınıf öğrencisi, 40 yatılı öğrenciyle, 3 öğretmen, 1 okul müdürü ve 2 yardımcı hizmetler personeli ile eğitim öğretime başlamıştır ![]() Şu anda 6168 metrekare arsa üzerinde 595 metrekare kapalı alanda 12 derslik, 1 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 Kütüphane, 1 Ana Sınıfı, 1 Yemekhane, 1 Mutfak, 8 Yatakhane, 9 dershanede 305 öğrenciye hizmet vermektedir ![]() 70’i yatılı erkek öğrencidir ![]() 1 Rehberlik ve Psikolojik danışman öğretmen, 2 destek personeli, 4 sözleşmeli personel hizmet vermektedir ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: 75 ![]() Adresi: HOCA AHMET YESEVİ MAHALLESİ Telefon Numarası: 2722135490 Faks Numarası: 2722157987 E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|