|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adana, ceyhan, ilköğretim, nazımbey, okulu, yenıkoy |
Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu Adana Ceyhan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu Adana CeyhanNazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu Hakkında - Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu Resimleri - Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu Adana Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Nazımbey Yenıkoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / CEYHAN Adı: NAZIMBEY YENIKOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: NAZIMBEYYENİKÖY Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adres:Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|