|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aliağa, bülent, çavuş, ilköğretim, izmir, kula, okulu, şehit |
Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Aliağa İzmirŞehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Kendini gerçekleştirme yolunda evrensel değerlere sahip, değişim ve iyileşmenin öncüsü olan bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ İyi organize olmuş bir eğitim ortamı içersinde: Öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek demokratik değerlere bağlı,çevreye duyarlı,bilimsel düşünen,iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek temel işlevimizdir ![]() AMAÇLARI • Öğrenci merkezli eğitimi gerçekleştirmek • Öğrenmeyi belirli aralıklarla ve sistemli bir şekilde pekiştirmek, • Öğrencilerimize olumlu davranışlar kazandırmak, • İlgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini ifade edebilecek ortamlar yaratmak, 2003 yılında yapılmıştır Okul Bina Bilgileri Yapım Tarihi : 2003 Derslik Sayısı : 17 Blok ve Kat Sayısı : 3Kat 1 Blok Atölyeler ve Laboratuarlar : 2 Atelye , 1 Lab Spor Salonu Durumu : Yok Öğrenim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 370 Öğretmen Sayısı : 20 Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Okul Adresi : Adres: Yeni Mah 594 Sok No:7 Aliağa /İZMİRTelefon Numaraları : 0 (232) 617 19 99 Faks Numaraları : 0 (232) 617 03 90 E-mail Adresi : 909238@meb k12 trOkulun Web Adresi: http://sehitcavusbulentkulaioo meb k1 2 tr/Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : İlçe Merkezi Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|